Pension

Share Button

knabbelhuis120131130_155459 (2)

***Vanaf heden vangen wij geen vakantiekonijnen meer op in de meivakantie en de zomervakantie(uitgezonderd cavia;s), daarbuiten kunt u mailen of wij plaats hebben in onze flats voor logeekonijnen of cavia’s. ***

In onze ruime garage zijn de binnenverblijven van ons Knabbelhuis. Deze garage is geïsoleerd en houdt dus de warmte buiten in de zomer. Hier hebben we ruime wandhokken gemaakt van 1.00 m  lang bij 0.5 m breed voor een lang of kort verblijf van uw konijn of cavia. De konijnen zitten op een zinken schuiflade bedekt met kranten en vers stro. Deze lades zijn er gemakkelijk uit te halen en te verschonen. In onze stellingen staan grote binnenverblijven van 1.20 m x 0.5 m met daarin een zitplankje of een houten huisje.

Voor koppels hebben wij ook nog  4 grote flats met 12 ruime verblijven van 2.00 m x 0.5 m .

Maar het is ook zeker mogelijk om uw konijn of cavia  met eigen kooi en eigen speeltjes of andere spulletjes te brengen. Dit is dan ’eigen’ en uw konijn of cavia zal er zo weinig van merken dat ze even uit logeren zijn. B.v. knuffeldier, speelbal of iets dergelijks.

De konijnen mogen om beurten een half uurtje rondhuppelen in de 4 losloop-rennen met speeltjes, tunneltjes en klimmaterialen.  Ze worden dan heel de dag doorgewisseld dus komen ze ieder enkele keren per dag aan de beurt voor het speelkwartier.

Verder hebben we een verhoogde verzorgingstafel waar de konijnen geborsteld worden en indien nodig de nagels geknipt kunnen worden. Dit zit inbegrepen in de prijs. Ook voor het geven van medicijnen van uw konijn/cavia rekenen wij geen extra kosten, Onze service  : alles is inclusief.

DSCN3572    DSC05842 (2)   12    DSCN2093

Het Knabbelhuis   binnen.

 

 

P1020073 (2) (1000x750)

 

.